Oud-Beijerland | Meppel

SkinQuip Nederland

Welkom bij de Nederlandse Vakschool voor cosmetische- en medische micro-pigmentatie.

Bent u op zoek naar een vakopleiding én hoogwaardige producten
op het gebied van permanente make-up en huidverbetering?

CRKBO_Instelling

Volg bij ons een allround vakopleiding en werk met hoogwaardige & veilige producten

De unieke SkinQ© methode waar de Nederlandse Vakschool bekend om staat, is hier ontwikkeld en wordt alleen bij SkinQuip geleerd. Een combinatie van gedegen theoretische vakkennis, uitgebreide hygiëne-modules en precisie vakwerk. U krijgt les van zeer ervaren docenten uit binnen- en buitenland. Dit gebeurt altijd in een kleine klas, aangezien wij persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden. Onze docenten geven les met de nieuwste technieken en beste producten wereldwijd binnen het gebied van PMU.

Permanente make up opleiding

Waarom kiezen voor een permanente make up opleiding bij SkinQuip?
  • Een uitgebreide 15 weken durende basis opleiding die met zorg en kennis de afgelopen 20 jaar is samengesteld. U werkt op modellen en latexhuiden.
  • Bij aanvang van de permanente make up opleiding, krijgt u direct toegang tot het unieke SkinQ learning systeem, een online leergroep met met ruim 200 Swiss Color specialisten, waar u altijd terecht kunt met al uw vragen.
  • U ontvangt diverse naslagwerken tijdens uw opleiding, waar u thuis rustig uit verder kunt leren en nog jaren plezier van zal hebben.

Een permanente make up opleiding bij SkinQuip betaalt zichzelf snel terug; een 5x hogere omzet(!) in uw huidige salon. Een diploma van SkinQuip Nederland en Swiss Color staat voor kennis en vaardigheid, maar zet u bovendien meteen op de kaart binnen onze branche. Onze permanente make up opleidingen worden in kleine groepen gegeven van maximaal vijf cursisten per dag en daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Swiss Color Nederland

Werk met hoogwaardige & veilige PMU producten
  • IJzeroxide vrije pigmenten, vrij van PAA’s & PAKS
  • Huidverjonging & huidverbetering met natuurlijke ingrediënten
  • Zwitserse kwaliteit, veiligheid & garantie

Swiss Color wordt wereldwijd in meer dan 65 landen succesvol verkocht. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is een merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid en ondersteuning. Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend, voor degelijkheid én hoge standaarden. Onze pigmenten zijn dan ook ijzeroxide vrij en zijn vrij van PAA’s en PAKS. Inmiddels werken in Nederland ook de beste specialisten met dit merk.

De opleidingen

Boek een behandeling bij een van onze specialisten

U kunt een permanente make-up (PMU) behandeling of medische dermopigmentatie boeken in onze prachtige permanente make-up medispa, bij één van onze zeer ervaren specialisten. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van permanente make-up. Daarnaast bieden wij huid verbeterende behandelingen aan door middel van de Derma SR dermaneedling producten van Swiss Color.

Onze specialisten zijn tevens erkende docenten en beschikken over enorm veel ervaring, zij kunnen op zowel cosmetisch als medisch vlak veel voor u betekenen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Een PMU behandeling bij SkinQuip verzekert u van kennis en kundigheid.

Wat onze cursisten zeggen

Bent u benieuwd wat anderen over SkinQuip zeggen? We delen graag reviews met u.


Na lang zoeken naar een geschikte opleider was ik terecht gekomen bij SkinQuip…

SkinQuip geeft aandacht aan zowel de praktijk en theorie wat ik erg belangrijk vond, want zo weet je ook echt daadwerkelijk waarmee je bezig bent, wat de risico’s zijn, wat de pigmenten doen in de huid en wat voor pigmenten er gebruikt worden.

Janis Koch

Bij SkinQuip terecht gekomen via de Beauty Beurs Utrecht en geen moment spijt van gehad!! Na meerdere aanbieders met elkaar vergeleken te hebben sprong SkinQuip er ver boven uit! 15 weken elke week met veel plezier naar Oud Beijerland gereden omdat de lessen zo ontzettend leerzaam en gezellig zijn.

Jo Blokker

Super blij met mijn keuze voor Skinquip! Na een tijdje twijfelen en oriënteren naar opleidingen bij mij in de buurt heb ik de keuze gemaakt voor de BAO opleiding van Skinquip. Ik woon in de buurt van Maastricht maar voor mij was Skinquip het helemaal waard om iedere week naar Oud-Beijerland te rijden. Ik zocht een echte opleiding en dit heb ik hier gevonden.

Luca Hendrix

Menu