SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Dé Nederlandse Vakschool voor cosmetische- en medische micropigmentatie

 

SkinQuip is gespecialiseerd in Permanente Make-up, Microblading, Medisch Pigmenteren en Microneedling (huidverbetering). Onze trainers zijn intensief opgeleid binnen onze specialisaties. Wij geloven in een terdege opleiding en niet in korte cursussen van enkele dagen.

Zoals oprichter Anoesh Vroomman vaak aangeeft:

“Wij leren je graag een vak, geen kunstje”

Anoesh Vroomman-Shahbandarian

Directeur SkinQuip BV| Allround Seniortrainer | Internationaal Masterclass Trainer | Medisch Pigmentist

Anoesh Vroomman-Shahbandarian

Na haar middelbare schoolopleiding op het Johannes Fontanus College in Barneveld, volgde zij aansluitend een privé opleiding bij Amice tot allround schoonheidsspecialiste (niveau 4). Zij werkte daarna bij diverse grote namen binnen de uiterlijke verzorging, zoals Sothys en Dermalogica, om ervaring op te doen. Maar de meeste ervaring deed zij op bij de Bergman Kliniek in Bilthoven als Huidspecialist, waar zij eind jaren 90 begon te werken. Hier kwam zij uiteindelijk ook in aanraking met het vak permanente make-up. Binnen haar functie als huidspecialist bij deze gerenommeerde kliniek, kreeg zij de mogelijkheid om verder door te leren, dit heeft ze met beide handen aangepakt.

Anoesh is momenteel lid van diverse commissies die zich bezighouden met de professionalisering van het vak. Zij is ook mede oprichter van PMUmagazine Nederland, het Nederlands PMU Congres en Veilige PMU Nederland.

Ook werkt zij freelance als medisch pigmentiste (dermatografie) in diverse ziekenhuizen en klinieken. Haar masterclasses zijn in Nederland en daarbuiten te volgen.

Waarom kiezen voor een opleiding bij SkinQuip Nederland?

  • Wij werken met de veiligste en organische pigmenten wereldwijd van Swiss Color, welke aan de nieuwste ECHA & REACHS 2022 regels voldoen. Inmiddels is Swiss Color marktleider in 65 landen. Controleer voordat u aan een PMU opleiding begint welke pigmenten gebruikt worden en controleer deze bijvoorbeeld online op de website van de NVWA. Er worden namelijk veel onveilige en zelfs illegale pigmenten gebruikt.
  • Onze hoog kwalitatieve opleiding is een erkende kortberoepsopleiding en voldoet daardoor aan de hoogste eisen. Dit geeft u garantie dat u een opleiding volgt waar u o.a. een verzekering mee kan afsluiten en een officieel diploma ontvangt.
  • Een uitgebreide 15 weken durende basis allround opleiding (BAO) die de afgelopen 14 jaar met zorg en kennis is samengesteld. U werkt op modellen en latexhuiden.
  • Bij aanvang van de opleiding krijgt u direct toegang tot het unieke SkinQ learning systeem: een online leergroep met ruim 200 Swiss Color specialisten. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen.
  • U ontvangt diverse naslagwerken tijdens uw opleiding, waar u thuis rustig uit verder kunt leren en nog jaren plezier van zal hebben.
  • Tijdens de opleiding besteden we ook aandacht hoe je een eigen bedrijf start, aangezien de meeste cursisten een eigen salon willen starten. Denk hierbij aan marketing, het maken van websites (via SkinQuip) en kostprijsberekening.

Wat onze cursisten zeggen

Bent u benieuwd wat anderen over SkinQuip zeggen? We delen graag reviews met u.


KWALITEIT | PROFFESIONALITEIT

In september 2020 ben ik bij SkinQuip begonnen met de Basis Allround Opleiding PMU. Een ontzettend fijne leerschool waar wordt begrepen dat je dit vak niet in een weekend kent, zoals veel andere opleidingen je doen laten geloven. De docenten zijn uiteraard niet alleen zeer goed in het zetten van PMU maar ook in het onderwijzen ervan. Dit samen met de hoogst gewaarborgde kwaliteit van pigmenten maakt SkinQuip een uitermate geschikte leerschool voor permanente make-up.

Feyona Aylin

Zo enorm blij met mijn keuze voor SkinQuip! Ik heb de Basis Allround Opleiding gevolgd voor Semi Permanente Make-up. Hier krijg je niet alleen training en informatie over de laatste mode, maar ga je echt de diepte in! Ik kan mijn klanten informeren over de anatomie van de huid, dat in combinatie met de juiste kennis over pigmenten, vormen en naalden maakt dat ik zelfverzekerd iemand durf te behandelen.

Isabel Alkemade


KWALITEIT | PROFFESIONALITEIT | COMMUNICATIE

Ik heb inmiddels de Basis Allround Opleiding PMU afgerond en kan niet anders zeggen dat ik kan terugkijken op een leuke periode waarin ik heel veel geleerd heb. Alle medewerkers en docenten zijn kundig en erg vriendelijk. Als leerling, maar ook zeker als model ben je hier echt in veilige en vakkundige handen. Als je nog twijfelt tussen verschillende aanbieders van PMU opleidingen, zou ik SKINQUIP zeker aanbevelen!

Astrid Los

Menu