SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

De filosofie achter SkinQuip Nederland

Anoesh Vroomman-Shahbandarian

Eigenaar | Allround seniortrainer | Masterclass trainer

Anoesh Vroomman-Shahbandarian wist al heel jong dat zij schoonheidsspecialiste wilde worden. Na haar middelbare schoolopleiding op het Johannes Fontanus College in Barneveld, volgde zij aansluitend een privé opleiding bij Amice tot allround schoonheidsspecialiste (niveau 4). Zij werkte daarna bij diverse grote namen binnen de uiterlijke verzorging, zoals Sothys en Dermalogica, om ervaring op te doen. Maar de meeste ervaring deed zij op bij de Bergman Kliniek in Bilthoven, waar zij eind jaren 90 begon te werken. Hier kwam zij uiteindelijk ook in aanraking met het vak permanente make-up.

Wat onze cursisten zeggen

Bent u benieuwd wat anderen over SkinQuip zeggen? We delen graag reviews met u.


KWALITEIT | PROFFESIONALITEIT

In september 2020 ben ik bij SkinQuip begonnen met de Basis Allround Opleiding PMU. Een ontzettend fijne leerschool waar wordt begrepen dat je dit vak niet in een weekend kent, zoals veel andere opleidingen je doen laten geloven. De docenten zijn uiteraard niet alleen zeer goed in het zetten van PMU maar ook in het onderwijzen ervan. Dit samen met de hoogst gewaarborgde kwaliteit van pigmenten maakt SkinQuip een uitermate geschikte leerschool voor permanente make-up.

Feyona Aylin

Zo enorm blij met mijn keuze voor SkinQuip! Ik heb de Basis Allround Opleiding gevolgd voor Semi Permanente Make-up. Hier krijg je niet alleen training en informatie over de laatste mode, maar ga je echt de diepte in! Ik kan mijn klanten informeren over de anatomie van de huid, dat in combinatie met de juiste kennis over pigmenten, vormen en naalden maakt dat ik zelfverzekerd iemand durf te behandelen.

Isabel Alkemade


KWALITEIT | PROFFESIONALITEIT | COMMUNICATIE

Ik heb inmiddels de Basis Allround Opleiding PMU afgerond en kan niet anders zeggen dat ik kan terugkijken op een leuke periode waarin ik heel veel geleerd heb. Alle medewerkers en docenten zijn kundig en erg vriendelijk. Als leerling, maar ook zeker als model ben je hier echt in veilige en vakkundige handen. Als je nog twijfelt tussen verschillende aanbieders van PMU opleidingen, zou ik SKINQUIP zeker aanbevelen!

Astrid Los

Menu