VeiligePMU in Nederland

Al jaren staat de naam SkinQuip synoniem aan kwaliteit, kennis en kunde. De Nederlandse vakschool voor cosmetische- en medische micropigmentatie staat garant voor een gedegen, lange kwaliteitsopleiding voor cosmetisch pigmenteren. De gediplomeerde PMU specialisten leren ook het belang van veilige pigmenten en de noodzaak van jaarlijks bijscholen. Vanuit een steeds groter wordende groep vakspecialisten en klanten ontstond de vraag voor erkenning en herkenning. VeiligePMU Nederland is uit deze wens ontstaan. Een erkend muurschild draagt uit dat de PMU specialist in kwestie, over uitmuntende kwaliteit en kennis beschikt. Via een landelijk systeem is deze pmu specialist voor elke klant snel te vinden, en kan de klant in een oogopslag zien wat de achtergrond en kennis is die in huis is.

Een gerust en goed gevoel.

Mochten er onverhoopt toch situaties ontstaan waar een erkende specialist er niet uitkomt met haar klant? In dat geval buigt een onafhankelijke groep vakspecialisten zich over de casus, om een oplossing te vinden voor zowel de klant als de specialist.

Erkend specialist worden kan via een aanmelding bij het secretariaat, waarna er beoordeeld wordt of erkenning mogelijk is. Binnenkort is het mogelijk om een exclusief muurschildje van SkinQuip Nederland aan te vragen.

Meer informatie over de VeiligePMU kijk eens op: veiligepmu.nl

Menu